vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof gråbrun

3.620 kr.

Føl dig som royalty hver nat med denne elegante kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøs stof er komfort og stil i højsædet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837714 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm i en smuk gråbrun farve er ikke blot et møbel, men en oase af komfort og stil i dit soveværelse. Med sit enkle og rene udseende i slidstærkt stof vil denne seng blive centrum for din gode nattesøvn og en fornøjelse for øjet.

Den justerbare sengegavl giver ikke kun en fremragende rygstøtte, men tilføjer også et touch af elegance til din indretning. Gå på opdagelse i bøger eller se dine yndlingsserier i absolut komfort, støttet af denne praktiske funktion.

Det farverige LED-lys under sengen skaber en stemningsfuld atmosfære og skinner på en subtil måde i mørket. Lad det blide lys føre dig ind i drømmeland og skab en magisk stemning i dit soveværelse.

Med en madras fyldt med pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, er en god nats søvn garanteret. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig ro til at sove uforstyrret hele natten.

Topmadrassen, der er betrukket med et hudvenligt stof, tilføjer en ekstra lag af komfort og blødhed til din søvnoplevelse. Den hvide LED-strip, der medfølger, kan let tilsluttes og styres efter behov.

Med dimensioner på 203 x 90 x 118/128 cm for sengen, 90 x 200 x 20 cm for madrassen og 90 x 200 x 5 cm for topmadrassen, er denne kontinentalseng ideel for ethvert rum. Samtidig er den nem at samle med den medfølgende brugermanual.

Oplev en ny dimension af komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Skab dit eget personlige fristed og nyd en luksuriøs søvnoplevelse hver nat. Nu er det tid til at forkæle dig selv med dette fantastiske møbel, der vil transformere dit soveværelse og din søvnkvalitet.

Scroll to Top