vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof cremefarvet

3.410 kr.

Få den ultimative komfort og stil med vores kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og luksuriøst stofdesign.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837738 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys vil forvandle dit soveværelse til et oase af ro og komfort. Med sit elegante design og praktiske funktioner er denne seng det ultimative valg for enhver, der ønsker en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser.

Sengen er beklædt med en slidstærk stof i en smuk cremefarvet nuance, der både føles behageligt mod huden og tilføjer et tidløst touch til rummet. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling, mens du nyder læsning eller tv-kigger i sengen.

Det mest spektakulære ved denne seng er det farverige LED-lys, der skaber en atmosfære af ro og hygge. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en behagelig og støjsvag søvnoplevelse, mens den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra komfortlag.

Bemærk, at denne seng er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik. Den leveres med en brugervenlig manual for nem montering og kan tilpasses med en USB-strømkilde (ikke inkluderet), så du kan nyde dit LED-lys uden bekymringer.

Med målene 203 x 90 x 118/128 cm (L x B x H) til rammen, 90 x 200 x 20 cm (B x L x H) til madrassen og 90 x 200 x 5 cm (B x L x H) til topmadrassen, er denne kontinentalseng den perfekte kombination af stil, funktionalitet og komfort. Skab dit eget personlige soveoase med denne unikke seng, der vil løfte enhver soveværelsesindretning til nye højder. Gør din søvn til en oplevelse med denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys og lad din drømme føre dig til en bedre nattesøvn.

Scroll to Top