vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof lysegrå

4.495 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab atmosfære og forkæl dig selv hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335841872 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL med LED-lys kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en enestående måde. Med sit elegante design og praktiske egenskaber vil denne seng blive det ultimative centrum i dit soveværelse.

Selve sengen er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun er behageligt at røre ved, men også åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl sikrer optimal støtte, når du sidder op i sengen for at slappe af eller nyde en god bog.

Det unikke LED-lys, som er indbygget i sengen, giver en varm og farverig atmosfære i dit soveværelse. Med mulighed for at skifte farver, kan du skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt, hvilket sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse. Den medfølgende topmadras tilføjer ekstra komfort og beskyttelse.

Derudover er denne kontinentalseng nem at montere og vedligeholde. Den leveres med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle sengen derhjemme. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Skab dit eget lille oase af ro og velvære med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig forføre af dens luksuriøse design og maksimale komfort, og lad den føre dig ind i drømmeland hver nat.

Scroll to Top