vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof gråbrun

4.793 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores elegante kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev ultimativ komfort og stil i soveværelset. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335841899 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i en elegant gråbrun farve er det ultimative valg til dit soveværelse. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner vil denne seng ikke kun give dig en god nats søvn, men også tilføre en luksuriøs stemning til dit rum.

Det slidstærke stof, der bruges til at betrukne denne seng, giver den et rent og moderne look samtidig med at det er åndbart og behageligt at ligge på. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til din foretrukne position og få optimal støtte, når du sidder op i sengen.

Det farverige LED-lys, der er integreret i sengen, skaber en stemningsfuld atmosfære og kan bruges til at skabe forskellige lysscenarier i rummet. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, kan du være sikker på høj kvalitet, komfort og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en uforstyrret søvn hele natten.

Den medfølgende topmadras er beklædt med en hudvenlig og blød stof, der sikrer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Med en elegant kombination af funktion og stil er denne kontinentalseng det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste inden for både komfort og æstetik i soveværelset. Med en let montering og en brugervenlig vejledning medfølger, kan du hurtigt og nemt få glæde af denne drømmeseng. Skab dit eget personlige oase med denne vidunderlige kontinentalseng og nyd en god nats søvn hver aften.

Scroll to Top