vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof gråbrun

4.768 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores innovative vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Få en luksuriøs nattesøvn i luksuriøse omgivelser. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335810450 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk gråbrun farve er ikke bare en seng – det er en oplevelse. Lad dig forføre af det moderne design og de smarte funktioner, der gør denne seng til det ideelle valg for dit soveværelse.

Selve sengen er betrukket med et slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og behageligt at ligge på. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din soveoplevelse og få den rette støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Det virkelige showstopper er dog de farverige LED-lys, der omgiver sengen og skaber en atmosfære af ro og komfort. Med et enkelt tryk på en knap kan du skabe dit eget personlige lysdisplay og skabe den perfekte stemning i rummet.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller. Denne kontinentalseng er også designet med din komfort i tankerne. Den har en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop, samt en hudvenlig topmadras, der giver dig ekstra blødhed og støtte.

Med en pakke, der inkluderer alt, hvad du behøver – fra sengeramme til LED-strips – er dette en komplet løsning til dit soveværelse. Så invester i din søvnkvalitet og forvandl dit soveværelse med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL med LED-lys. Lad lyset guide dig til en god nats søvn og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top