vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof mørkebrun

3.938 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt design vil du vågne op frisk og veludhvilet hver dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838534 Kategori:

Forvandl dit soveværelse til en oase af stil og komfort med vores imponerende vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkebrun stof. Denne luksuriøse seng er mere end bare et sted at hvile dit hoved – den er et kunstværk i sig selv og en kilde til ro og velvære.

Dyk ned i en dyb søvnoplevelse med vores slidstærke kontinentalseng lavet af åndbart stof, der både føles blødt mod huden og sikrer langvarig holdbarhed. Den justerbare sengegavl giver ikke kun ergonomisk støtte, men tilføjer også et stilfuldt element til din soveplads.

Det, der virkelig skiller denne seng ud, er det farverige LED-lys, der omgiver rammen og skaber en atmosfære af ro og afslapning. Dette innovative designelement gør det let at tilpasse belysningen efter dit humør eller behov og tilføjer en moderne touch til din indretning.

Når det kommer til komfort, skuffer denne kontinentalseng ikke. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelse for en uforstyrret søvn. Topmadrassen er både blød og hudvenlig, hvilket sikrer en behagelig liggeoplevelse hver nat.

Vi har tænkt på alle detaljer for at sikre, at din søvnoplevelse er i top. Med USB-stik til praktisk opladning og en brugervenlig monteringsvejledning er denne kontinentalseng både funktionel og stilfuld. Skab dit eget personlige tilflugtssted med vores vidaXL kontinentalseng og oplev den ultimative søvnkomfort hver nat.

Scroll to Top