vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof blå

4.452 kr.

Få en god nattesøvn og skab en hyggelig stemning med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blåt stof. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838568 Kategori:

Den blå vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×190 cm er ikke bare en almindelig seng – den er en invitation til en oplevelse af luksus og komfort i dit soveværelse. Med dens elegante design og innovative funktioner vil denne seng forvandle dit soveværelse til et ægte tilflugtssted, hvor du kan slappe af og nyde en god nattesøvn.

Sengen er konstrueret af slidstærkt stof med et rent og enkelt look, der både er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition, så du kan nyde optimal rygstøtte, mens du læser eller ser tv i sengen. De farverige LED-lys langs sengens ramme skaber en stemningsfuld atmosfære og tilføjer et strejf af elegance til dit soveværelse.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilbyder enestående komfort og støtte, da fjedrene effektivt tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser. Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort, så du kan sove trygt og behageligt hele natten.

Med denne kontinentalseng kan du se frem til en god nattesøvn og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Sengen leveres med en brugervenlig manual for nem montering, og selvom den har et USB-stik til LED-lysene, skal du selv sørge for en 5V USB-strømkilde.

Oplev den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt med denne luksuriøse seng, der er skabt til at opfylde dine drømme om en god nattesøvn i smukke omgivelser. Investér i din søvnkvalitet og stil med denne fantastiske seng, som vil forvandle dit soveværelse til en sand oase af velvære og elegance.

Scroll to Top