vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof blå

4.730 kr.

Oplev luksus i soveværelset med vidaXL kontinentalseng. Den stilrene blå farve og indbyggede LED-lys skaber en unik stemning. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838599 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende blå farve vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og skønhed. Soveværelset er et af de vigtigste rum i hjemmet, og valget af en seng er afgørende for din nattesøvn og generelle trivsel. Med denne kontinentalseng kan du se frem til en dyb og behagelig søvnoplevelse hver eneste nat.

Sengens stof er både slidstærkt og åndbart, hvilket sikrer en behagelig temperatur hele natten. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant finish, men også den perfekte støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Det magiske touch til denne seng er det farverige LED-lys, som skaber en atmosfære af ro og magi i dit soveværelse. Du kan vælge mellem forskellige farver og lysindstillinger og skabe din helt egen stemning med et enkelt tryk på en knap.

Sengens madras med pocketfjedre er kendt for sin exceptionelle kvalitet og holdbarhed. De individuelle fjedre tilpasser sig kroppens konturer og absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød og giver en ekstra komfortabel liggeflade. Med en brugervenlig USB-tilslutning kan du nemt tilslutte dine enheder direkte til sengen og oplade dem bekvemt i løbet af natten.

Skab dit helt eget drømmesoveværelse med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Lad det farverige LED-lys guide dig til en dyb og forfriskende søvn, så du vågner op frisk og klar til en ny dag fuld af muligheder. Giv dig selv den ultimative luksus og komfort med denne unikke seng, der ikke kun er en seng, men en oplevelse for alle sanser.

Scroll to Top