vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof mørkebrun

5.592 kr.

Få luksuriøs og behagelig søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Inkluderer LED-lys, stilfuldt stof og en imponerende størrelse på 180×200 cm. Besøg os nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335838635 Kategori:

Oplev en helt ny dimension af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 180×200 cm i en smuk mørkebrun farve. Denne elegante kontinentalseng vil ikke kun forvandle dit soveværelse, men også dit syn på en god nattesøvn.

Sengens slidstærke stof har en enkel og ren æstetik, der både er åndbart og holder i lang tid. Sengegavlen er praktisk designet til at tilbyde optimal rygstøtte, mens den justerbare højde giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov. Med indbyggede farverige LED-lys kan du skabe den perfekte stemning i dit soveværelse, og lysbåndets længde kan tilpasses efter din sengs størrelse.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed, god støtte og en lydløs søvn. Den medfølgende topmadras er beklædt med hudvenligt stof og giver ekstra komfort hele natten.

Bemærk, at kontinentalsengen leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Desuden er sengen udstyret med et USB-stik til bekvem opladning, men en 5 V USB-strømkilde er ikke inkluderet.

Giv dig selv den ultimative luksus med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys – en seng, der ikke kun giver dig en god nattesøvn, men også en oplevelse af ren velvære og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top