vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof cremefarvet

4.183 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og luksuriøst stofdesign. Bestil i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335810482 Kategori:

Træd ind i en verden af komfort og stil med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Denne elegante seng vil blive et fokuspunkt i dit soveværelse og give dig den ultimative nattesøvnoplevelse.

Sengens slidstærke stof har ikke kun et rent og moderne udseende, men er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer langvarig brug og komfort. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den til din personlige præference og sikrer optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Det farverige LED-lys langs sengens kant skaber en hyggelig atmosfære og tilføjer en ekstra dimension til dit soveværelse. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du nyde den bedste støtte og tilpasning, mens de effektivt absorberer støj og bevægelser i løbet af natten.

Den medfølgende hudvenlige topmadras tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning, og det anbefales at følge instruktionerne i brugermanualen for korrekt montering.

Med en integreret USB-port kan du nemt oplade dine enheder direkte fra sengen, og med det farverige LED-lys og justerbare funktioner vil denne kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof transformere dit soveværelse til en oase af komfort og stil.

Forkæl dig selv med en god nats søvn på vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys og oplev den ultimative kombination af luksus, komfort og stil i dit eget hjem. Gør din søvnoplevelse til noget helt specielt med denne enestående kontinentalseng, der giver dig alt, hvad du behøver for en god nats hvile.

Scroll to Top