vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof blå

3.593 kr.

Udforsk den ultimative luksus med vores vidaXL kontinentalseng – med indbygget LED-lys, stilrent design og ekstra komfort. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335811413 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 100×200 cm vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og luksus. Med sit elegante design og funktionelle egenskaber vil denne seng uden tvivl blive det centrale element i dit soveværelse.

Den slidstærke stofbetræk i en smuk blå farve tilføjer et touch af elegance og stil til rummet, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Sengegavlen kan justeres i højden for at give optimal komfort og støtte, hvilket gør det ideelt til at læse eller se tv i sengen.

Det farverige LED-lys langs sengens kanter skaber en stemningsfuld atmosfære og tilføjer en moderne touch til rummet. Med en madras fyldt med pocketfjedre kan du nyde en støttende og behagelig søvnoplevelse, da fjedrene tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser.

Topmadrassen er designet med et hudvenligt stofbetræk og blødt skum, der sikrer ekstra komfort og støtte for en god nats søvn. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Denne kontinentalseng leveres med en USB-stik for praktisk opladning og belysning, men vær opmærksom på, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet. En brugervenlig manual medfølger til nem montering. Vær opmærksom på, at den farverige LED-strip kan klippes, så den passer til dine behov.

Skab dit drømmesoveværelse med denne elegante og funktionelle kontinentalseng med LED-lys, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en unik og inspirerende måde. Mål: 203 x 100 x 118/128 cm (L x B x H). Pakken inkluderer sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip i høj kvalitet.

Scroll to Top