vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof cremefarvet

4.674 kr.

Få luksuriøs komfort og stil i soveværelset med vidaXL kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys og elegante design skaber en unik atmosfære.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335811474 Kategori:

Denne storslåede vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm i en elegant cremefarvet stof vil transformere dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med fokus på både funktionalitet og æstetik vil denne seng blive det smukke midtpunkt i dit soveværelse.

Det slidstærke stof i en neutral cremefarve giver sengen et rent og enkelt udtryk, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Med en sengegavl, der kan justeres i højden, kan du nyde optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det farverige LED-lys, der omgiver sengen, skaber en beroligende atmosfære og tilføjer et strejf af moderne elegance til rummet. Den afrundede madras med pocketfjedre tilpasser sig kroppens konturer og sikrer en god nattesøvn med minimal støj og bevægelse.

En hudvenlig topmadras med et blødt betræk fuldender komforten og gør din søvnoplevelse endnu mere luksuriøs. Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Med et praktisk USB-stik og farverige LED-strips kan du skabe dit personlige lys- og stemningsniveau direkte fra sengen. Med en brugervenlig manual inkluderet er monteringen enkel og ligetil.

Uanset om du ønsker at forny dit soveværelse eller skabe en afslappende atmosfære, er denne vidaXL kontinentalseng det perfekte valg. Lad dig fordybe i luksus og komfort med denne smukke seng, der vil forvandle din søvnoplevelse til ren magi.

Scroll to Top