vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof cremefarvet

4.183 kr.

Få luksus og stilfuldt design med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev komfort og elegance i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335811505 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×200 cm er et imponerende møbelstykke, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Den elegante cremefarvede stofbeklædning udstråler en aura af elegance og raffinement, samtidig med at den er åndbar og slidstærk, så du kan nyde dens skønhed i mange år fremover.

Sengen er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse en bog eller se din yndlingsserie. Med det farverige LED-lys, der omgiver sengen, kan du skabe en hyggelig stemning og tilpasse lyset efter dit humør og behov.

Den højkvalitets madras med pocketfjedre tilbyder enestående støtte og komfort, mens den hudvenlige topmadras sikrer en blød og behagelig overflade at sove på. Med robuste konstruktioner og materialer er denne kontinentalseng bygget til at holde i lang tid, så du kan se frem til mange gode nætter med afslappende søvn.

Monteringen af sengen er nem og ligetil med den medfølgende brugervejledning, så du kan hurtigt nyde godt af dette fantastiske møbel i dit hjem. Og med det inkluderede USB-stik har du mulighed for at tilføje ekstra bekvemmelighed og funktionalitet til din seng.

Forkæl dig selv med denne smukke kontinentalseng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en harmonisk måde. Lad den skabe en atmosfære af luksus og velvære i dit soveværelse og gøre dine nætter til ren forkælelse og afslapning. Oplev den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og bring en følelse af elegance og luksus ind i dit hjem.

Scroll to Top