vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkebrun

3.813 kr.

Forny dit soveværelse med vores luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev ultimativ komfort og elegant design. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837674 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 80×200 cm i en elegant mørkebrun farve er det perfekte valg for dig, der søger både stilfuldt design og en god nats søvn. Denne luksuriøse seng vil forvandle dit soveværelse og tilføre en følelse af elegance og komfort.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof, der både er åndbart og behageligt at ligge på. Med en sengegavl, der kan justeres i højden, kan du nyde optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. De farverige LED-lys langs sengens bund skaber en atmosfære af ro og afslapning, perfekt til at skabe en hyggelig stemning i dit soveværelse.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er designet til at tilpasse sig din krop og sikre en god nats søvn. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, så du får en uforstyrret søvnoplevelse. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket giver dig ekstra komfort hele natten.

Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Sengen leveres med en brugervenlig manual til nem montering. USB-stikket på sengen tilbyder ekstra bekvemmelighed, men en certificeret USB-strømkilde er ikke inkluderet.

Med denne kontinentalseng med LED-lys får du ikke kun funktion og komfort, men også et stilfuldt og moderne design, der vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst oase af afslapning og velvære. Investér i din søvnkvalitet og din daglige trivsel med denne fantastiske seng fra vidaXL. En perfekt kombination af skønhed, komfort og funktionalitet – hvad venter du på? Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt med denne smukke kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top