vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl lysegrå

3.611 kr.

Forkæl dig selv med luksuriøs komfort og stil. Opgrader dit soveværelse med vores elegante kontinentalseng med indbygget LED-lys.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806063 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm i fløjl lysegrå er mere end bare en seng – den er en invitation til stilfuld og behagelig søvn. Lad dig fortrylle af det bløde fløjlstof, der omfavner dig med sin luksuriøse tekstur og skaber en følelse af elegant komfort. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid har den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Med den farverige LED-strip kan du skabe en magisk stemning i dit soveværelse og skabe en unik atmosfære, der får dig til at føle dig godt tilpas og afslappet. Den madras med pocketfjedre er designet til at give dig optimal støtte og komfort, så du kan vågne op udhvilet og klar til en ny dag. Topmadrassen er hudvenlig og behagelig at ligge på, og sikrer dig en ekstra lag af velvære.

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm i fløjl lysegrå er ikke bare en seng, den er en investering i dit velvære og din søvnkvalitet. Lad dig forkæle af det elegante design, de luksuriøse materialer og den innovative LED-belysning, der skaber en unik stemning i dit soveværelse. Tag imod invitationen til en god nats søvn og start dagen frisk og veludhvilet med denne eksklusive kontinentalseng.

Scroll to Top