vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof lysegrå

4.960 kr.

Opdag luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Med indbygget LED-lys og stilfuldt stofdesign er dette sengen, du fortjener. Glad nats søvn venter.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809198 Kategori:

Med den imponerende vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof kan du omdanne dit soveværelse til et luksuriøst og moderne oase, hvor både komfort og stil mødes. Denne smukke seng er ikke bare et sted at sove, men et elegant møbelstykke, der vil forvandle dit rum til et ekstraordinært sted at slappe af og lade op.

Den slidstærke stofbeklædning i lysegrå har en enestående æstetik, der tilføjer et sofistikeret touch til dit soveværelse. Stoffet er åndbart og holdbart, hvilket sikrer en behagelig og langvarig brug. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden for optimal komfort, mens du læser eller ser tv i sengen.

Den farverige LED-strip, som er integreret i sengens design, tilføjer en stemningsfuld belysningseffekt, der skaber en hyggelig atmosfære om aftenen. Du kan skifte farve og intensitet efter behov, hvilket giver dig mulighed for at skabe den perfekte stemning i dit soveværelse.

Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en behagelig liggeposition og en god nats søvn. Pocketfjedrene er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, hvilket sikrer støtte og komfort hele natten. Sammen med den hudvenlige topmadras, der er blød og komfortabel, tilbyder denne kontinentalseng den ultimative søvnoplevelse.

Vær opmærksom på, at denne kontinentalseng med LED-lys kommer med USB-stik, men den certificerede USB-strømkilde er ikke inkluderet. Du får en brugervenlig manual med til nem montering, og produktet leveres med alt, hvad du har brug for til at skabe din drømmeseng.

Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med denne elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad dig fordybe i en verden af stilfuld søvn og vågn op forfrisket og klar til en ny dag i dette enestående møbelstykke, der bringer både funktion og skønhed ind i dit hjem.

Scroll to Top