vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof mørkebrun

3.775 kr.

Få luksus og stil med vores kontinentalseng. Med indbyggede LED-lys og stilfuldt stofdesign vil du sove som en konge hver nat. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335809395 Kategori:

Oplev en ny dimension af komfort og stil med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkebrun stof. Denne seng er ikke bare et møbel, det er et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og elegance.

Det slidstærke stof, der er brugt til at polstre sengen, skaber et enkelt og rent look, der udstråler tidløs klasse. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan få perfekt støtte, når du har brug for det. Uanset om du læser en bog eller ser en film, vil denne seng være din trofaste ledsager.

Den farverige LED-strip langs sengens kanter tilføjer et strejf af magi til dine natlige rutiner. Skab den perfekte atmosfære med et enkelt tryk på en knap og lad lyset guide dig gennem dine drømme.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilbyder en unik kombination af støtte og komfort. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof, der gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig.

Bemærk, at på grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Vores seng leveres med en brugervenlig manual, så du nemt kan samle den derhjemme. Vær opmærksom på, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men du kan nyde godt af LED-lyset, når du tilslutter det til en 5V USB-strømkilde.

Dyk ned i luksusens verden med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys og forvandl dit soveværelse til et sted, hvor drømme bliver til virkelighed. Oplev komforten, oplev skønheden, oplev vidaXL.

Scroll to Top