vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl lysegrå

3.013 kr.

Lad dig forføre af vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl – oplev ultimativ komfort og stil i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807119 Kategori:

Vil du gerne opleve en himmelsk søvnoplevelse? Så er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys det perfekte valg til dig. Denne elegante kontinentalseng vil være et smukt og funktionelt midtpunkt i dit soveværelse og give dig den ultimative komfort, du fortjener.

Den bløde fløjl, som sengen er polstret med, er ikke kun luksuriøs at se på, men også utroligt behagelig at berøre. Fløjlens tætte og jævne fibre skaber en følelse af ren velvære og giver dig en behagelig og afslappende overflade at hvile på.

Sengegavlen på kontinentalsengen er ikke kun et smukt designelement, men også utroligt praktisk. Du kan nemt justere højden på sengegavlen for at give dig den optimale støtte, når du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser din yndlingsserie.

Med sengens farverige LED-strip kan du skabe en hyggelig og afslappende stemning i dit soveværelse. Lad de blide farver lyse op i mørket og skab en atmosfære, der indbyder til ro og afslapning.

Madrasen på kontinentalsengen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer en fantastisk holdbarhed og en perfekt tilpasning til din krop. De individuelle fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en fredelig og uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen på sengen er ikke kun blød og behagelig, men også hudvenlig og slidstærk. Du kan nyde en ekstra lag af komfort og beskyttelse, mens du drømmer sødt gennem natten.

Med en USB-stik integreret i sengen kan du nemt oplade dine enheder og holde dem inden for rækkevidde. Du får en praktisk og moderne funktion, der gør det endnu lettere at slappe af og nyde din tid i sengen.

Kontinentalsengen kommer i en elegant lysegrå farve, der passer perfekt til enhver soveværelsesindretning. Den er lavet af materialer af høj kvalitet, herunder velour, krydsfiner og massivt lærketræ, hvilket sikrer en solid og holdbar konstruktion.

Invester i din søvnkvalitet og velvære med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad dig fordybe i ren luksus og komfort og skab dit eget private paradis for en god nattesøvn. Drøm stort og sov godt med denne eksklusive seng, der vil løfte dit soveværelse til nye højder af elegance og stil.

Scroll to Top