vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkegrøn

3.082 kr.

Oplev luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med integreret LED-lys og fløjlsoverflade skaber den en hyggelig atmosfære i ethvert soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807122 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i fløjl mørkegrøn får du ikke blot en seng, men en hel oplevelse af komfort og stil i dit soveværelse. Den bløde fløjlopbu, som sengen er betrukket med, er ikke kun behagelig at røre ved, men også æstetisk tiltalende med sit luksuriøse udtryk. Sengegavlen på sengen kan justeres i højden for optimal komfort, enten når du ligger ned og skal have støtte til ryggen, eller når du sidder op og ønsker den perfekte læseposition.

Det, der virkelig skaber en unik atmosfære, er det farverige LED-lys, der pryder sengens kanter. Skab din egen personlige stemning i rummet med et tryk på en knap. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer ikke kun en god nattesøvn, men også en holdbarhed og tilpasningsevne ud over det sædvanlige. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Topmadrassen af høj kvalitet er både slidstærk og hudvenlig, hvilket giver ekstra komfort og beskyttelse for din madras. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning. Monteringen af sengen er nem og enkel, og du vil hurtigt kunne nyde godt af alle de luksuriøse detaljer.

Med en sengeramme i mørkegrøn fløjl og LED-lys, en justerbar sengegavl, en komfortabel madras, en topmadras og en farverig LED-strip, er denne kontinentalseng fra vidaXL ikke bare en seng, men en bid af luksus, design og funktionalitet i dit soveværelse. Skab din personlige oase med denne elegante og moderne seng, som vil løfte dit soveværelse til nye højder af komfort og stil. Gør dig klar til at føle dig som konge eller dronning, når du sætter dig til rette i denne fantastiske kontinentalseng, der er mere end bare en seng, det er et kunstværk af velvære og modernitet.

Scroll to Top