vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl lysegrå

3.007 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Med indbygget LED-lys og luksuriøst fløjlsmateriale – din drømmeseng venter.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807148 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå er den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet til dit soveværelse. Med sit bløde fløjlstextur og elegante design vil denne seng være det fokuspunkt, der forvandler dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Sengens sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. De indbyggede pocketfjedre i madrassen sikrer høj kvalitet, lang holdbarhed og optimal tilpasning til din krop, mens de absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret nattesøvn.

Den farverige LED-strip, der omgiver sengens ramme, skaber en atmosfære af ro og afslapning med sit bløde lys, perfekt til at skabe hygge og stemning i dit soveværelse. Topmadrassen med hudvenligt stofbetræk giver ekstra komfort og beskyttelse, så du kan drømme sødt hele natten.

Med en bekvem USB-stik tilslutning kan du nemt tilslutte LED-lyset til en strømkilde for at skabe den perfekte stemning i dit soveværelse. Denne kontinentalseng er ikke kun en designmæssig perle, men den er også praktisk og funktionel med dens ledningsfrie LED-lys, der kan klippes til for at passe perfekt til din seng.

Gør dig klar til at opleve en ny dimension af komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i fløjl lysegrå. Oplev luksusen ved god søvn og vågn frisk og veludhvilet hver morgen. Din drømmeseng venter på dig.

Scroll to Top