vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl mørkegrå

2.950 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vidaXL kontinentalsengen i elegant fløjl og indbygget LED-lys. Skab hygge og stil i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807149 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i fløjl mørkegrå på 90×200 cm kan du opleve en sand luksuriøs oplevelse i dit eget soveværelse. Den bløde fløjl føles behagelig mod huden og tilføjer en elegant touch til rummet. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for optimal komfort og støtte, hvilket gør det ideelt til afslapning, læsning eller endda arbejde i sengen.

Med den farverige LED-strip kan du skabe en hyggelig atmosfære og skræddersy belysningen efter dit humør. Den premium madras med pocketfjedre tilbyder en enestående støtte og holdbarhed. Fjedrene tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn.

Topmadrassen i hudvenlig materiale tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning. Der medfølger en brugervenlig manual til nem montering.

Den elegante mørkegrå farve og det tidløse design passer perfekt ind i ethvert soveværelse. Med dimensionerne 203 x 90 x 78/88 cm (L x B x H) passer sengen perfekt til enkeltsovende og tilfører en luksuriøs touch til dit hjem. Skab dit eget lille hyggelige hjørne med vidaXL kontinentalsengen og nyd en god nats søvn i stil.

Scroll to Top