vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl lysegrå

3.226 kr.

Få luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med elegant LED-lys. Skab en hyggelig atmosfære i soveværelset med denne fløjlsbløde og lysegrå seng i standardstørrelse 100×200 cm. Perfekt til en god nats søvn og en sofistikeret indretning. Besøg os nu og køb din drømmeseng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807154 Kategori:

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå kan du forvandle dit soveværelse til en oase af ro og elegance. Denne eksklusive seng vil ikke kun give dig en god nattesøvn, men også tilføje et strejf af luksus til dit hjem.

Sengens bløde fløjlbetræk føles som ren silke mod din hud og skaber en fornemmelse af ren velvære. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling, så du kan nyde en god bog eller se din yndlingsserie i al komfort.

Det farverige LED-lys langs sengens ramme skaber en magisk atmosfære og giver dig mulighed for at skabe dit eget lysshow i soveværelset. Med en madras fyldt med pocketfjedre tilbyder denne seng en enestående støtte og komfort, som vil sikre dig en god nats søvn hver gang.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stof, der er behageligt at ligge på, og beskytter madrassen mod slid. Den praktiske USB-port giver dig mulighed for nemt at oplade dine enheder direkte fra sengen, hvilket gør det til en moderne og praktisk tilføjelse til dit soveværelse.

Vores vidaXL kontinentalseng er designet med fokus på både stil og funktionalitet og vil give dig en følelse af luksus hver gang du sætter dig ned. Skab dit eget private fristed med denne elegante og moderne seng, der er sikker på at imponere både dig og dine gæster. Oplev en ny dimension af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå.

Scroll to Top