vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl mørkegrå

3.681 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys og lækkert fløjlsmateriale i mørkegrå. Gør din søvnoplevelse enestående i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807184 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i mørkegrå fløjl får du ikke bare en seng, du får en komplet oplevelse af luksus og komfort i dit soveværelse. Den bløde fløjlsoverflade giver et eksklusivt og indbydende udtryk, mens den justerbare sengegavl tilbyder optimal støtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se dine yndlingsserier i sengen.

Det unikke ved denne seng ligger i dens farverige LED-stripe, der bringer lys og stemning til dit rum. Skab en hyggelig atmosfære med et tryk på en knap og tilpas lyset efter dine behov og stemninger. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse, da fjedrene tilpasser sig din krops form og bevægelser.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men tilføjer også en ekstra lag komfort til din nattesøvn. Det praktiske USB-stik giver dig også mulighed for at oplade dine enheder nemt og bekvemt direkte fra sengen. Vær opmærksom på, at farve og materialevalg er i harmoni for at skabe en stilfuld og moderne seng, der vil skille sig ud i enhver soveværelsesindretning.

Med en vidaXL kontinentalseng får du ikke bare en seng, du får en investering i din søvnkomfort og velvære. Tag din søvn til næste niveau med denne elegante og funktionelle seng, der ikke kun ser godt ud, men også giver dig den støtte og komfort, du fortjener. Skab dit eget personlige fristed med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og lad dine drømme føre dig til en god nattesøvn hver nat.

Scroll to Top