vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl mørkegrå

3.834 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Det indbyggede LED-lys og det elegante design vil forvandle dit soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807213 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×190 cm er den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Lad dig fortrylle af denne luksuriøse seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Udført i blødt fløjlsmateriale i en elegant mørkegrå farve, udstråler denne seng en aura af elegance og raffinement. Fløjlens tætte og jævne fibre skaber en behagelig overflade, der giver en fortryllende berøring og sikrer en god nattesøvn.

Den justerbare sengegavl er ikke kun praktisk, men også designmæssigt imponerende. Den giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, og kan tilpasses efter dine behov og præferencer.

Det farverige LED-lys under sengen tilføjer en ekstra dimension af skønhed og stemning til dit soveværelse. Skab en magisk atmosfære med lys i forskellige farver, der skaber en beroligende og afslappende stemning.

Den høj kvalitet pocketfjedermadras sikrer en behagelig og afslappende søvnoplevelse. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer, at du får en uforstyrret søvn hele natten.

Den medfølgende topmadras, der er beklædt med hudvenligt stof, tilføjer en ekstra lag af komfort og blødhed. Topmadrassen beskytter madrassen mod slid og forlænger levetiden på din seng.

Med et slankt design og moderne funktioner er denne kontinentalseng en investering i din søvnkvalitet og velvære. Med et LED-lys, der kan tilpasses efter dit humør, og en komfortabel madras, der giver støtte og aflastning, er denne seng det perfekte samlingspunkt i dit soveværelse.

Forkæl dig selv med denne eksklusive kontinentalseng og oplev en ny dimension af komfort og luksus i dit soveværelse. Gør din søvn til en oplevelse med denne enestående seng, der kombinerer æstetik og funktionalitet på en enestående måde.

Scroll to Top