vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl lysegrå

3.841 kr.

Få din drømmesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant fløjl er denne seng perfekt til dig, der søger stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807218 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i lysegrå fløjl fra vidaXL vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Den bløde fløjlsbeklædning skaber en luksuriøs følelse og tilføjer en elegant touch til din indretning. Med en praktisk justerbar sengegavl kan du skabe den perfekte støtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se dine yndlingsserier i sengen.

Det farverige LED-lys integreret i sengen giver en stemningsfuld belysning, der skaber en hyggelig atmosfære i dit soveværelse. Den innovative madras med pocketfjedre tilbyder en enestående komfort og støtte, idet de individuelle fjedre tilpasser sig din kropsform for ultimativ afslapning.

Topmadrassen i hudvenligt materiale tilføjer ekstra polstring og beskyttelse mod slid, samtidig med at den sikrer en behagelig overflade at sove på. Bemærk, at for at opretholde høj hygiejne kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Med et elegant design i lysegråt fløjl og en holdbar konstruktion af høj kvalitet vil denne kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL være det ideelle valg for dig, der ønsker både komfort og stil i dit soveværelse. Skab dit eget personlige fristed og nyd luksuriøs søvn hver nat med denne imponerende seng. Let at samle og med praktiske funktioner, vil denne kontinentalseng med LED-lys forvandle din søvnoplevelse til noget helt særligt.

Scroll to Top