vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl sort

3.761 kr.

Få den perfekte søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng med integreret LED-lys. Oplev komfort og stil på samme tid.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807220 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL bringer en følelse af elegance og komfort til dit soveværelse. Med sit smukke design og praktiske funktioner er denne seng det ideelle valg for dem, der ønsker en god nats søvn i stil.

Sengens bløde fløjlsmateriale tilføjer en følelse af luksus og komfort, mens den justerbare sengegavl giver optimal støtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen. Det farverige LED-lys langs sengens kanter skaber en behagelig atmosfære og tilføjer et strejf af moderne flair til rummet.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilbyder enestående komfort og støtte, hvilket sikrer en god nats søvn. Topmadrassen med sit hudvenlige stofbetræk giver ekstra blødhed og beskyttelse.

Med et praktisk USB-stik kan du nemt oplade dine enheder direkte fra sengen. Den letforståelige brugermanual gør monteringen enkel og problemfri, så du hurtigt kan nyde denne smukke seng.

Skab dit eget oase af ro og stil med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad dig fordybe i luksus og komfort hver nat og vågn op forfrisket og klar til en ny dag. Tilføj et strejf af glamour til dit soveværelse med denne imponerende kontinentalseng og oplev en helt ny måde at sove på.

Scroll to Top