vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl lysegrå

4.613 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl lysegrå med indbygget LED-lys. Tilføj elegance til dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807253 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionerne 180×200 cm i fløjl i en smuk lysegrå farve er mere end bare en seng – det er en oplevelse. Med sin bløde fløjlsoverflade inviterer denne seng dig til at fordybe dig i ren luksus og komfort. Fløjlens tætte og jævne fibre skaber en blød og behagelig overflade, der indhyller dig i ren velvære.

Sengens sengegavl giver ikke kun en behagelig støtte til din ryg, men kan også justeres i højden for at imødekomme dine individuelle behov. Du kan dermed nyde en god bog eller se din yndlingsserie i den perfekte position. Men det er sengens farverige LED-strip, der virkelig gør denne seng til noget særligt. Skab din egen hyggelige atmosfære med de farverige LED-lys, der lyser op i mørket og skaber en unik stemning i dit soveværelse.

Madrasen med pocketfjedre er et sandt vidunder for din søvn. De individuelle pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, hvilket sikrer en god nats søvn med minimal støj og stød. Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk og bløde fyld, tilføjer en ekstra lag af komfort og luksus.

Bemærk, at denne kontinentalseng kommer med en brugermanual for nem montering. Den har et USB-stik til LED-lyset, men husk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet. Vælg denne seng til at forvandle dit soveværelse til et elegant og hyggeligt tilflugtssted, hvor komfort og stil forenes på smukkeste vis.

Livet er for kort til en dårlig nattesøvn – invester i din søvnkvalitet med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Et must-have for enhver, der værdsætter både komfort og æstetik i deres hjem. Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Din søvn fortjener det bedste – og du fortjener vidaXL kontinentalsengen med LED-lys.

Scroll to Top