vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl sort

4.661 kr.

Oplev himmelsk søvn med vidaXL kontinentalsengen. Det unikke LED-lys og bløde fløjl gør din søvnoplevelse ekstra luksuriøs. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807255 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 180×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Sengen er ikke bare et sted at hvile hovedet, men en ægte oase af ro og velvære.

Den bløde fløjlsbetræk i sort tilføjer en elegant touch til enhver indretning og indbyder til at kravle under dynen og føle sig forkælet. Fløjl er kendt for sit bløde og luksuriøse udseende, og det bringer en følelse af glamour og hygge til dit soveværelse.

Sengegavlen på kontinentalsengen kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine behov. Den giver fantastisk støtte, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se din yndlingsserie. Samtidig tilføjer den et stilfuldt og praktisk element til sengens design.

Med farverige LED-strips langs sengens kanter kan du skabe en unik stemning i rummet og skabe det perfekte miljø til afslapning og søvn. Det bløde lys skaber en hyggelig atmosfære og giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige rum.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en behagelig liggeoplevelse og optimal støtte til din krop. De individuelle fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret nattesøvn.

Den medfølgende topmadras er beklædt med et hudvenligt betræk og fyldt med blødt skum, der tilføjer ekstra komfort og polstring til din soveoplevelse. Topmadrassen er let at vedligeholde og sikrer en behagelig overflade at ligge på.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for til nem montering, og den er designet til at holde i mange år med korrekt pleje. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner vil denne seng være et imponerende centrum i dit soveværelse og give dig luksuriøse nætter med god søvn. Giv dig selv den ultimative forkælelse med en vidaXL kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top