vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl lyserød

4.348 kr.

Drøm sødt med vores luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys i elegant lyserød fløjl. Gør soveværelset til din egen oase.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808040 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en drømmende lyserød farve er en sand perle til dit soveværelse. Den bløde fløjlsoverflade inviterer til luksuriøse og behagelige nætter, mens den justerbare sengegavl giver perfekt støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og slappe af. Med en farverig LED-strip under sengen kan du skabe en magisk stemning og lys i mørket, der tilføjer en sjov og moderne touch til dit soveværelse.

Madrasen, der er udstyret med pocketfjedre, sikrer en høj kvalitet og stor tilpasningsevne, så du kan nyde en behagelig og støjsvag søvn. Topmadrassen er ikke kun blød og komfortabel, men også hudvenlig, hvilket giver dig en ekstra følelse af luksus. Bemærk, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Giv dit soveværelse en smuk og iøjnefaldende makeover med denne fantastiske kontinentalseng i lyserød fløjl. Den er lavet af materialer af høj kvalitet som velour, krydsfiner og massivt lærketræ for at sikre holdbarhed og stabilitet. Med målene 203 x 180 x 78/88 cm (L x B x H) er denne seng både rummelig og elegant, og den vil med garanti løfte indretningen i dit soveværelse til nye højder.

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til at opgradere dit soveværelse, inklusive sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip. Skab din helt egen drømmeoase med denne vidaXL kontinentalseng, og lad dig fordybe i komfort og stil. Gør din søvn til en sand fornøjelse med denne fantastiske seng, der blander funktionalitet, elegance og en unik belysningsoplevelse i ét fantastisk design.

Scroll to Top