vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof lysegrå

3.210 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i stof lysegrå – Det perfekte valg for en moderne og stilfuld indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808276 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm i lysegrå stof er ikke bare en seng – det er et kunstværk, der forvandler dit soveværelse til et stilfuldt og beroligende rum. Denne smukke kontinentalseng er skabt med fokus på både design og komfort, og den vil sikre dig en god nattesøvn hver gang.

Den slidstærke stofbetræk i lysegrå farve giver sengen et elegant og moderne udseende, der let kan tilpasses enhver indretning. Stoffet er ikke bare smukt, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket garanterer lang levetid og komfort.

En af de unikke funktioner ved denne kontinentalseng er den praktiske justerbare sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten efter dine behov. Uanset om du vil læse en god bog eller se din yndlingsserie, vil sengegavlen sikre optimal komfort og støtte.

Det virkelige wow-element i denne seng er det farverige LED-lys, der løber langs sengegavlens kant. Med dette lys kan du skabe en hyggelig og beroligende stemning i dit soveværelse og skabe din helt egen oase af ro og afslapning.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller – komforten er lige så vigtig. Denne kontinentalseng er udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn.

Topmadrassen, der er lavet af hudvenligt stof og blød skum, tilføjer en ekstra lag komfort og gør din søvn endnu mere behagelig. Med denne kontinentalseng får du ikke bare en seng, du får en hel søvnoplevelse, der vil forvandle måden, du hviler på.

Og det bedste af det hele? Du kan nemt montere denne elegante seng derhjemme med den medfølgende brugermanual. Så hvorfor vente? Skab dit drømmesoveværelse med den fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm i lysegrå stof.

Scroll to Top