vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof cremefarvet

3.377 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys og elegant design. Oplev ultimativ komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808304 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof er et drømmeseng på alle måder. Dette luksuriøse sengeensemble vil forvandle dit soveværelse til et stilfuldt oase af komfort og ro.

Den slidstærke seng er betrukket med et enkelt og rent stof, der ikke kun ser fantastisk ud, men også er åndbart og holdbart. Du kan tilpasse sengegavlen i højden for den perfekte støtte, når du sidder op og slapper af i sengen. Og den farverige LED-stripe tilføjer en magisk stemning til dit soveværelse, så du kan skabe den rette atmosfære.

Det unikke pocketfjedersystem i madrassen er designet til at passe sig til din krop og sikrer en støjsvag og behagelig søvnoplevelse. Topmadrassen er beklædt med en blød og hudvenlig betræk samt fyldt med lækker skum til ultimativ komfort.

Bemærk, at den hygiejniske topmadrasbeskytter garanterer, at din seng forbliver frisk og ren. Og med den praktiske USB-stik er du altid tilsluttet og klar til at oplade dine enheder direkte fra sengen.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering, og du kan være sikker på en god nats søvn i dette lækre sengesæt. Skab dit eget soveværelsesparadis med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys – din nøgle til en dyb og forfriskende søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top