vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl sort

3.456 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Nyd den ultimative komfort og elegance med indbyggede LED-lys.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805073 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionerne 120×200 cm er det ultimative valg til dit soveværelse, hvis du ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet. Den bløde fløjlsbetræk bringer en luksuriøs følelse til rummet og inviterer til afslapning. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en behagelig støtte, men tilføjer også en touch af elegance til enhver indretning.

Det unikke LED-lysdesign med farverige lysstrimler skaber en magisk atmosfære og tilføjer en moderne touch til sengen. Med madrasens pocketfjedre sikres en optimal støtte og komfort hele natten, samtidig med at støj og bevægelser absorberes effektivt.

Topmadrassen med hudvenligt betræk gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig og hygiejnisk. Sengen leveres med en brugervenlig manual for hurtig og nem montering, så du kan nyde din nye kontinentalseng med LED-lys med det samme.

Vær opmærksom på, at produktet leveres med en USB-stik, men den 5 V USB-strømkilde er ikke inkluderet. LED-lysstriben har en længde på 55 cm og kan tilpasses efter behov ved at klippe den med den medfølgende saksesymbol.

Med en elegant sort farve og holdbare materialer som velour, krydsfiner og konstrueret træ, er denne kontinentalseng ikke kun en investering i din søvnkvalitet, men også i din boligindretning. Skab et rum, hvor komfort og stil forenes, med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top