vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl lysegrå

3.165 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores kontinentalseng med indbyggede LED-lys. Skab en hyggelig atmosfære og få en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805999 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl lysegrå
Pris: 3428,00 DKK
Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys er ikke bare en seng – det er et kunstværk til dit soveværelse. Forestil dig at træde ind i din oase af ro og elegance, hvor du bliver mødt af den bløde fløjlsoverflade i en smuk lysegrå farve. Fløjl er ikke kun behageligt at røre ved, det giver også et luksuriøst udtryk til sengen.

Den medfølgende justerbare sengegavl giver ikke blot en stilfuld finish, men også optimal rygstøtte, når du nyder en stille stund med en god bog eller ser din yndlingsserie. Og lad os ikke glemme det farverige LED-lys, der indrammer sengen og skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse. Slip fantasien løs med en regnbue af lys og skab det perfekte stemningslys til enhver lejlighed.

Men skønhed er ikke alt – denne kontinentalseng er også designet med din komfort i tankerne. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, kan du være sikker på en god nats søvn. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, så du kan vågne op frisk og udhvilet hver morgen. Den medfølgende topmadras, med sit hudvenlige betræk og bløde fyld, fuldender soveoplevelsen og sikrer, at du vågner op veludhvilet og klar til dagen.

Og med den medfølgende LED-strip kan du nemt tilslutte en USB-strømkilde og nyde det farverige lysshow. Monteringen er enkel med den medfølgende brugermanual, så du kan hurtigt komme i gang med at nyde din nye kontinentalseng. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Med målene 203 x 100 x 78/88 cm (L x B x H) er denne kontinentalseng ideel til et moderne soveværelse, hvor komfort møder elegance. Giv dit soveværelse et løft med denne unikke og inspirerende kontinentalseng fra vidaXL. Lad drømmene føre dig ind i en verden af luksus og afslapning med denne smukke seng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på enestående vis.

Scroll to Top