vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm velour lysegrå

3.734 kr.

Oplev luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med elegant LED-lys og blød velour i lysegrå farve. Sov godt og vågn op i en drømmeverden hver dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806034 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm velour lysegrå, Pris: 4002.00 kr

Forvandl dit soveværelse til en oase af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en chic lysegrå velourfinish. Denne seng er ikke bare et sted at hvile dit hoved, men et elegant centerpiece, der tilføjer stil og sofistikering til dit rum.

Den bløde fløjlsoverflade af sengen inviterer dig til at nyde blødheden og luksusen. Det tætte og jævne fløjlsmateriale er behageligt at røre ved og skaber en fortryllende atmosfære i dit soveværelse.

Med den justerbare sengegavl kan du tilpasse højden efter dine behov og nyde fantastisk rygstøtte, når du sidder op og læser en bog eller ser tv. Den farverige LED-strip langs sengens kanter tilføjer en moderne og livlig touch, der skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer høj kvalitet, holdbarhed og en tilpasset komfortoplevelse. Fjedrene absorberer støj og stød, så du kan nyde en rolig og uforstyrret nattesøvn.

Topmadrassen er ikke kun blød og hudvenlig, men også slidstærk og giver ekstra støtte og komfort. Med en brugermanual inkluderet for nem montering, kan du hurtigt og let samle din nye kontinentalseng og begynde at nyde alle dens fordele.

Opgrader dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys og oplev en ny dimension af elegance, komfort og stil. Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med dette smukke og funktionelle møbel, der vil være omdrejningspunktet i dit soveværelse.

Scroll to Top