vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof lysegrå

2.972 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig atmosfære i din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335775470 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i lysegråt stof. Dette elegante møbelstykke løfter ikke kun din søvnoplevelse, men tilføjer også en sofistikeret touch til dit soveværelse.

Det slidstærke stof i en smuk lysegrå farve giver sengen et rent og moderne udseende, der passer perfekt til enhver indretningsstil. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til din personlige komfort. Uanset om du læser en god bog eller ser din yndlingsserie, vil den ergonomiske rygstøtte give dig den nødvendige støtte.

Det mest imponerende ved denne kontinentalseng er dog det farverige LED-lys, der er indbygget i sengens design. Skab en hyggelig atmosfære i rummet med de bløde lysstråler, der skinner subtilt og tilføjer en luksuriøs følelse til din nattesøvn.

Den medfølgende madras med pocketfjedre sikrer en yderst komfortabel søvnoplevelse. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nats søvn. Topmadrassen i hudvenligt materiale tilføjer yderligere komfort og blødhed til din soveoplevelse.

Montering er en leg med den medfølgende brugermanual, og du kan nemt tilpasse belysningen ved at justere LED-striben. Bemærk, at USB-strømkilde ikke er inkluderet, men tilslutning er nemt og bekvemt.

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys, og lad dig fortrylle af den elegante og sofistikerede atmosfære i dit soveværelse. Giv dig selv den ultimative forkælelse med denne fantastiske seng, der vil forvandle dine nætter til en drømmende oplevelse.

Scroll to Top