vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof sort

3.228 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng med LED-lys. Skab den perfekte stemning i soveværelset og få en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335775503 Kategori:

Har du nogensinde drømt om en seng, der ikke kun giver dig en god nats søvn, men også tilføjer en magisk touch til dit soveværelse? Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i størrelsen 120×200 cm kan din drøm blive til virkelighed.

Denne kontinentalseng er ikke bare en almindelig seng – den er et kunstværk i sig selv. Det slidstærke stof i en elegant sort farve giver sengen et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og behageligt at ligge på. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din komfort, mens du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie.

Det unikke LED-lys langs sengens kant giver dig mulighed for at skabe en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Lad de farverige lys skinne og forvandle rummet til et fantastisk og afslappende fristed. Samtidig er madrassen udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og en fantastisk tilpasningsevne. Du vil opleve en rolig og støjsvag søvn, hvor din krop kan slappe af og regenerere.

Topmadrassen med en hudvenlig betræk og behageligt fyld af skum, fuldender oplevelsen af luksus og komfort. Bemærk at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes. Men med den medfølgende brugermanual vil monteringen være en leg. USB-stikket på sengen tilføjer en ekstra praktisk funktion, selvom den certificerede strømkilde ikke medfølger.

Giv dit soveværelse et løft med denne livlige kontinentalseng, der ikke kun giver dig en god nats søvn, men også skaber en unik og inspirerende atmosfære. Oplev den ultimative komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys.

Scroll to Top