vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof gråbrun

3.634 kr.

Få en god nats søvn i luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt design, som enhver vil elske. Køb den nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335775505 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof gråbrun

Drøm dig væk i en verden af luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng med LED-lys i smuk gråbrun farve. Denne seng er ikke bare et møbel, den er en oplevelse. Med sit stilfulde og moderne design vil denne seng være et imponerende centrum i ethvert soveværelse.

Sengens slidstærke stof tilføjer elegance og karisma til rummet samtidig med at det sikrer åndbarhed og holdbarhed. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din komfort og nyde en støttende rygposition, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Et af de mest unikke træk ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, som skaber en magisk stemning i rummet. Med en praktisk USB-stikmulighed kan du også oplade dine enheder og have alt inden for rækkevidde.

Madrasen på sengen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som giver en skræddersyet støtte og absorberer bevægelse for en uforstyrret søvn. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød, så du kan nyde de bedste betingelser for en god nattesøvn.

Vi ønsker, at din købsoplevelse hos os skal være enkel og problemfri, og derfor kommer produktet med en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys kan du skabe dit eget personlige fristed og kombinere stil med komfort på en helt unik måde. Drøm stort, sov godt og vågn op forfrisket og klar til en ny dag med denne fantastiske seng, som vil forvandle dit soveværelse til et sandt paradis.

Scroll to Top