vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof gråbrun

4.056 kr.

Opgrader din søvn med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL, der har indbygget LED-lys og blødt stof i en stilfuld gråbrun farve.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335775536 Kategori:

Giv dig selv den ultimative luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant gråbrun farve. Denne seng er mere end bare en soveplads – den er en oplevelse.

Det slidstærke stof i enkle design gør ikke kun sengen smuk, men det er også åndbart og skaber en behagelig atmosfære i dit soveværelse. Den justerbare sengegavl giver dig den perfekte støtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Fremhæv dit soveværelse med de farverige LED-lys, der skaber en atmosfære af ro og velvære. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du ikke kun en behagelig søvn, men også en holdbar og støjdæmpende overflade, der tilpasser sig dine bevægelser for den bedste søvnoplevelse.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stof, der sikrer dig en blød og komfortabel nat. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng leveres med praktisk brugermanual til nem montering. Du kan også nyde den indbyggede USB-port til opladning af dine enheder. Bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Opgrader din søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys – et møbel, der ikke kun giver dig en god nattesøvn, men også tilføjer stil og elegance til dit soveværelse. Lad dig fordybe i luksusen og komforten ved vores eksklusive seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af velvære.

Scroll to Top