vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl lysegrå

4.143 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys og elegant fløjlsoverflade. Oplev luksus og komfort hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335803980 Kategori:

Det er kun fantasien, der sætter grænser med denne spektakulære vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå fløjl. Forestil dig at glide ind i drømmeland omfavnet af blødhed og elegance hver eneste aften.

Det bløde fløjlsmateriale på sengen tilføjer en følelse af luksus og komfort, der er uovertruffen. Sengegavlens justerbare højde giver ikke kun en behagelig støtte til din ryg, men tilføjer også en visuel dimension til soveværelset. Ikke nok med det, LED-lyset langs sengens kanter sprudler af farver, der skaber en magisk atmosfære og indbyder til afslapning.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er designet til at sikre en optimal nattesøvn. Pocketfjedrene tilpasser sig din krops konturer og absorberer støj og bevægelser, så du forbliver i ro hele natten. Topmadrassen tilføjer en ekstra lag af blødhed og støtte, mens det hudvenlige betræk giver en behagelig følelse mod huden.

Det bedste er, at denne kontinentalseng er let at samle med den medfølgende brugermanual. Skab din oase af ro og velvære med denne vidaXL kontinentalseng og lad dig fordybe i en dyb og genopladende søvn hver eneste nat. Gør din søvnoplevelse til noget særligt med denne elegante og moderne kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top