vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl lysegrå

2.903 kr.

Opgrader din soveværelsesoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og elegant fløjlsoverflade.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335804809 Kategori:

Vil du skabe et soveværelse, der oser af både stil og funktion? Så er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i fløjl i en smuk lysegrå nu det perfekte valg for dig. Lad dig fortrylle af dette elegante møbel, der vil blive det strålende midtpunkt i dit soveværelse.

Den bløde fløjl i lysegrå farve skaber en følelse af luksus og komfort. Fløjlens tætte og jævne fibre tilføjer en ekstra dimension af elegance til sengen. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en stilfuld finish, men også den perfekte støtte til ryggen, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Med den medfølgende farverige LED-strip kan du skabe en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Brug LED-lyset til at skabe forskellige stemninger og farver, der passer til dit humør eller lejlighed. Denne seng er ikke bare et sted at sove, det er en oplevelse for alle sanser.

Den højkvalitets madras med pocketfjedre sikrer en behagelig og støt støtte til din krop hele natten. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn. Topmadrassen med et hudvenligt betræk tilføjer en ekstra lag af blød komfort, der får dig til at drømme sødt hele natten.

Skab dit personlige og stilfulde soveværelse med denne kontinentalseng fra vidaXL. Med dens elegante design, praktiske funktioner og høje kvalitet vil denne seng ikke kun opfylde dine søvndrømme, men også løfte indretningen i dit hjem til et nyt niveau af luksus. Live well, sleep well with vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå fløjl.

Scroll to Top