vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkegrå

2.919 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Elegant design, LED-lys og blødt fløjl gør den til det perfekte valg for din søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335804810 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle dit soveværelse til et sted fyldt med komfort og stil. Med sit smukke design og innovative funktioner er denne seng mere end bare et sted at sove – det er et statement piece, der vil imponere enhver.

Sengens bløde fløjlsoverflade er ikke kun behagelig at røre ved, men tilføjer også en følelse af luksus til rummet. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din komfort og nyde ultimativ støtte, når du ønsker at slappe af med en bog eller se din yndlingsserie.

Det virkelige wow-element ved denne seng er den farverige LED-strip, der skaber en atmosfærisk belysning og tilføjer en moderne touch til dit soveværelse. Tag kontrol over stemningen med de forskellige lysindstillinger og skab den perfekte atmosfære til afslapning eller hygge.

Med en madras fyldt med pocketfjedre kan du se frem til en god nats søvn, da fjedrene tilpasser sig din krop og absorberer eventuel støj for en uforstyrret søvn. Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men giver også en ekstra lag af komfort, så du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Denne kontinentalseng er ikke kun stilfuld, men også praktisk. Nem at samle og vedligeholde, vil den hurtigt blive din favoritplads derhjemme. Skab dit eget personlige oase med denne fantastiske seng fra vidaXL, og oplev en ny standard for komfort og design i dit soveværelse.

Scroll to Top