vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm kunstlæder grå

3.072 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og stilfuldt design er denne seng det ultimative valg for komfort og stil. Bestil nu og oplev en nattesøvn som aldrig før.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335802701 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smuk grå kunstlæder er mere end bare en seng – den er et kunstværk, der væver luksus og teknologi sammen på en helt unik måde. Lad dig forføre af det slidstærke kunstlæder, som ikke blot er nemt at rengøre, men også tilføjer en følelse af elegance til dit soveværelse. Den justerbare sengegavl giver dig ikke kun den nødvendige støtte, men skaber også et stilfuldt udtryk i rummet.

Når aftenens dybe mørke sænker sig, kan du trykke på fjernbetjeningen og aktivere det farverige LED-lys, der omfavner sengen og skaber en atmosfære af ro og velvære. De indbyggede pocketfjedre i madrassen tilpasser sig din krop og sikrer en behagelig søvn uden forstyrrelser. Topmadrassen, hvis hudvenlige betræk omfavner dig blidt, fuldender din søvnoplevelse og lader dig vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Et særligt touch er det medfølgende USB-stik, der giver dig mulighed for at tilslutte dine enheder og nyde en smule luksus, selv når du slapper af. Produktet leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg, mens det moderne design og de gennemtænkte detaljer skaber en sanselig oase i dit soveværelse.

Med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke blot en seng, men en hel søvnoplevelse i særklasse. Lad dig fortrylle af kombinationen af komfort, stil og funktion, og lad dine drømme folde sig ud i dette smukke møbel, der vil være centrum for dit private rum. Giv dig selv den gave det er, at sove i luksus og vågne op fuld af energi og velvære hver dag.

Scroll to Top