vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof lysegrå

3.851 kr.

Oplev luksus og komfort med denne moderne kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og stilfuldt design er den det perfekte valg for en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773463 Kategori:

Rygterne svirrer allerede om den magiske søvnoplevelse, som denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof kan give dig. Forestil dig at glide ned i denne luksuriøse seng hver aften, klar til at hvile og genoplade din krop og sind.

Det slidstærke stof på sengen har ikke kun et elegant og rent look, men det er også åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl er ikke blot praktisk, men den tilbyder også en fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Og lad os ikke glemme det farverige LED-lys. Skab en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse med disse bløde og farverige lys, som vil få dig til at føle dig afslappet og rolig.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er af højeste kvalitet og tilpasser sig din krop perfekt, absorberer støj og sikrer en rolig søvn hele natten. Topmadrassen er hudvenlig og blød, perfekt til at fuldende din soveoplevelse.

Bemærk, at produktet leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Og husk, at pakken også inkluderer alt, hvad du behøver for at komme i gang. Alt dette, og mere til, er pakket ind i denne vidunderlige kontinentalseng, som vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og komfort. Oplev en ny verden af søvn med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof. Din søvnfortælling starter her.

Scroll to Top