vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof gråbrun

3.103 kr.

Opgrader din nattesøvn med vores moderne kontinentalseng. Udstyret med indbygget LED-lys og elegant gråbrun stof, bringer den luksus til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335775404 Kategori:

Drømmer du om en himmelsk søvnoplevelse? Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm i en smuk gråbrun farve kan din søvndrøm blive til virkelighed. Denne seng er ikke bare et sted at hvile hovedet, den er en æstetisk fornøjelse og et fokuspunkt i ethvert soveværelse.

Med et slidstærkt stof og et enkelt, rent look er denne kontinentalseng et elegant valg. Det åndbare stof sikrer god ventilation, mens det samtidig er yderst holdbart og nemt at vedligeholde. Sengegavlen på sengen kan let justeres i højden for optimal rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se tv.

Det unikke touch ved denne seng er den farverige LED-strip, der med et trylleslag kan realisere enhver stemning i rummet. Skab en hyggelig belysning, der inviterer til afslapning og ro, eller gør din seng til det ultimative festcenter med levende, farverige lys.

Men komforten stopper ikke der. Den indbyggede madras med pocketfjedre er af høj kvalitet og tilpasser sig din krop perfekt, samtidig med at den absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er hudvenlig og ekstra blød, så du kan sove som på en sky.

Bemærk: For at opretholde hygiejnen kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er brudt. En brugervenlig manual medfølger til nem montering, og du har mulighed for at tilpasse lysstrippen ved hjælp af det medfølgende værktøj.

Vores kontinentalseng er skabt til at give dig den bedst mulige nattesøvn og en æstetisk oplevelse i ét. Lev drømmen ud med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og giv dig selv den ultimative luksus i soveværelset.

Scroll to Top