vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof gråbrun

3.570 kr.

Få en god nattesøvn i luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt stofdesign er komfort og elegance i topklasse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773195 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i målene 120×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker ikke bare en seng, men en komplet oase af komfort og stil i dit soveværelse. Med sit moderne design og sofistikerede gråbrune stof passer denne seng perfekt ind i enhver indretning og bliver hurtigt omdrejningspunktet i rummet.

Det slidstærke stof i sengegavl og sengeramme giver ikke kun et elegant udtryk, men er også åndbart og sikrer langvarig brug. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den til din foretrukne siddeposition, når du læser en bog eller ser TV. LED-striben, der lyser i farverige nuancer, tilføjer en magisk stemning til dit soveværelse og skaber en beroligende atmosfære.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop. Den medfølgende topmadras er beklædt med hudvenligt stof og giver ekstra komfort til din nattesøvn. Bemærk venligst, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Med en USB-stik og en farverig LED-lysstrip tilføjer denne kontinentalseng et futuristisk touch til din soveværelsesindretning. Det medfølgende USB-kabel gør det nemt at forbinde LED-lyset, og den enkle montering sikrer, at du hurtigt kan nyde alle fordelene ved denne moderne seng.

Skab dit eget private helle med denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng og forvandl dit soveværelse til et sted, hvor du kan slappe af og genoplade dine batterier i stil. Din vej til den bedste søvn nogensinde starter her.

Scroll to Top