vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof lysegrå

3.851 kr.

Få en god nats søvn og skab en hyggelig stemning med vores elegante kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof. Oplev luksus og komfort i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773199 Kategori:

Vil du gerne have en seng, der ikke blot giver dig en god nattesøvn, men også tilføjer et strejf af modernitet og elegance til dit soveværelse? Så er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i lysegrå stof det perfekte valg for dig. Denne seng er mere end bare et sted at hvile dit hoved – den er et kunstværk i sig selv.

Denne kontinentalseng er indbegrebet af både stil og funktionalitet. Det slidstærke stof i en smuk lysegrå farve tilføjer et sofistikeret touch til enhver indretning. Sengegavlen er ikke kun visuelt tiltalende, men den kan også justeres i højden for optimal komfort og støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det mest unikke træk ved denne seng er dog det farverige LED-lys, der skaber en atmosfære af ro og hygge. Du kan skifte mellem forskellige lysfarver og lyseffekter, hvilket giver dig mulighed for at skabe den perfekte stemning i dit soveværelse.

Men skønhed er ikke alt denne seng har at byde på – madrassen med pocketfjedre sikrer en yderst behagelig søvnoplevelse. Fjedrene tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn.

Topmadrassen er også værd at fremhæve, med sit hudvenlige stof og bløde komfort, der fuldender denne luksuriøse søvnoplevelse.

Derudover er denne seng let at samle takket være den medfølgende brugervejledning, og den praktiske USB-port giver dig mulighed for at oplade dine enheder bekvemt lige ved sengen.

Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad denne seng være det elegante centrum i dit soveværelse og oplev den ultimative søvn i en seng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en unik måde.

Scroll to Top