vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof gråbrun

3.951 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXLs kontinentalseng med LED-lys i stilfuld gråbrun stof. Perfekt kombination af komfort og stil. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773226 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof gråbrun
Pris: 4096.00

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er ikke bare en seng; den er en oase af ro og velvære i dit soveværelse.

Sengen har en elegant og holdbar stofbetræk i en smuk gråbrun farve, der passer perfekt til enhver indretning. Det slidstærke stof er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og behageligt mod huden.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte position, når du læser eller ser tv i sengen. Den giver også god støtte til din ryg, hvilket er ideelt for at undgå smerter og ubehag.

Skab en magisk stemning i dit soveværelse med de farverige LED-lys, der omgiver sengen. Du kan justere lyset efter dit humør og skabe den perfekte atmosfære til afslapning eller romantik.

Denne kontinentalseng er ikke kun smuk, den er også utroligt behagelig at ligge i. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer stød og støj. Topmadrassen er lavet af blødt skum og har en hudvenlig betræk, der føles dejligt mod huden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Med en brugervenlig manual er det nemt at montere sengen derhjemme. Så kom og forkæl dig selv med denne fantastiske kontinentalseng, der bringer både komfort og stil til dit soveværelse.

Scroll to Top