vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkebrun

3.677 kr.

Oplev ultimativ sovekomfort og moderne design med denne kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys. Perfekt til en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773256 Kategori:

Kun fantasien sætter grænser på rejsen mod en dybere søvn med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en varm og indbydende mørkebrun farve. Denne elegante seng er ikke kun en seng – den er en oase af komfort og stil, der vil forvandle dit soveværelse til et personligt tilflugtssted.

Den slidstærke stofbeklædning i enkel og ren æstetik tilføjer et touch af elegance til ethvert rum, samtidig med at den er åndbar og praktisk. Med den justerbare sengegavl kan du skabe den perfekte rygposition til læsning eller afslapning. Og hvad med de levende LED-lys, der tilføjer en farverig og stemningsfuld belysning til dine aftener?

Men det er ikke bare udseendet, der tæller. Denne kontinentalseng er designet med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer optimal støtte og komfort. De støjsvage fjedre absorberer bevægelser og sikrer en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er beklædt med et blødt og hudvenligt stof, der føles som en drøm at ligge på.

Vi ved, at detaljerne gør en forskel. Derfor har vi inkluderet en brugervenlig manual til nem montering. Og for at give dig endnu større fleksibilitet har sengen et USB-stik til din bekvemmelighed. Bemærk dog, at USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Med dimensioner på 203 x 144 x 78/88 cm (L x B x H) til sengen, 140 x 200 x 20 cm (B x L x H) til madrassen og 140 x 200 x 5 cm (B x L x H) til topmadrassen, har du rigeligt med plads til at strække ud og slappe af.

Gør drømmen om den perfekte nattesøvn til virkelighed med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad dig forføre af den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet – en seng, der ikke kun opfylder dine søvnbehov, men også dit ønske om en smuk og indbydende atmosfære i dit soveværelse.

Scroll to Top