vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof cremefarvet

4.016 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig stemning og et moderne flair i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335767848 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys er som taget ud af dine drømme og vil forvandle dit soveværelse til et ægte oase af komfort og stil. Med sit elegante cremefarvede stof og justerbare sengegavl er denne seng ikke bare et praktisk møbel, men også et kunstværk, der vil tilføje elegance til enhver indretning.

Den slidstærke stofbeklædning giver sengen et rent og sofistikeret look, samtidig med at den er åndbar og behagelig at ligge på. Sengens LED-strip, der skinner i farverige nuancer, tilføjer en stemningsfuld belysning til dit soveværelse og skaber en unik atmosfære, der indbyder til afslapning og velvære.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er en sand fornøjelse for din krop. Fjedrene tilpasser sig din krops konturer og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten. Med den hudvenlige topmadras kan du forvente en himmelsk komfort og støtte, der vil få dig til at føle dig som en konge eller dronning i din egen seng.

For at gøre din hverdag lettere leveres sengen med en detaljeret brugermanual til nem montering. Du kan tilpasse LED-lyset ved at klippe det til den ønskede længde, så det passer perfekt til din seng. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men med en certificeret 5V USB-adapter kan du nemt tilslutte LED-lyset og skabe den perfekte stemning i dit soveværelse.

Oplev luksus og elegance med denne smukke kontinentalseng med LED-lys, der er designet til at give dig en god nats søvn og samtidig tilføje en æstetisk appel til dit hjem. Lad dig forføre af komforten, skønheden og funktionaliteten i denne seng og gør dine nætter til en drømmende oplevelse. Gør dig selv den tjeneste at investere i denne enestående seng og skab et rum, hvor du kan slappe af, sove dybt og vågne op forfrisket og veludhvilet hver eneste dag.

Scroll to Top