vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof lysegrå

3.708 kr.

Oplev den ultimative luksus med vores kontinentalseng fra vidaXL, der kombinerer komfort med stilfuldt LED-lys. Gå ikke glip af det.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335767851 Kategori:

Med den elegante og funktionelle vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm i en smuk lysegrå farve kan du skabe den perfekte atmosfære i dit soveværelse og nyde en dyb og afslappende søvn hver nat. Denne innovative kontinentalseng er designet med fokus på både stil og komfort, og vil uden tvivl blive et centralt element i dit hjem.

Denne seng er ikke bare en seng – det er en oplevelse. Det slidstærke stof, som sengen er betrukket med, har et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og kan holde til daglig brug. Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den farverige LED-strip langs sengens kant skaber en magisk stemning og tilfører en ekstra dimension af hygge til dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er ikke blot et smukt design – den er også udstyret med en høj kvalitet madras med pocketfjedre, der sikrer dig en behagelig og støjsvag søvn. Fjedrene er individuelt indbyggede for at tilpasse sig din kropsform og give dig optimal støtte hele natten. Den medfølgende topmadras er designet med et hudvenligt stofbetræk og fyldt med blødt skum, der sikrer dig en ekstra lag af komfort.

For at fuldende oplevelsen har kontinentalsengen et farverigt LED-lys, som du kan tilpasse efter behov. Skab din egen personlige stemning med et tryk på en knap og lad lyset guide dig ind i en rolig og behagelig søvn. Denne kontinentalseng er ikke kun et møbel – det er en investering i din velvære og komfort.

Skab dit eget personlige oase af ro og velvære med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Det er mere end bare en seng – det er et sted, hvor du kan slappe af, genoplade og drømme stort. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top